Foto- styling och varumärkesworkshop

Heldagsworkshop där vi lär ut hur du tar bättre bilder för att marknadsföra dig själv eller ditt företag. I workshopen ingår grundläggande fotokunskap, bildkomposition och hur bilderna bidrar till att stärka varumärke. Här arbetar vi med systemkameran som huvudredskap.
Dagen varvas med flera praktiska övningar.

Inga förkunskaper krävs men systemkamera är ett krav.

Fika och lunch ingår.
8 tim.

Instagramworkshop

Halvdagsworkshop där vi lär ut hur du presenterar ditt varumärke, både snyggare och smartare, på Instagram. Vi lär oss hur man fotograferar med telefonen, vi går igenom redigering och olika appar som förenklar livet i sociala medier. Även här pratar vi komposition och varumärke.

Praktiska övningar ingår. 4 tim

Öka din försäljning

En kombinerad föreläsning om bland annat konsumtionstrender och workshop. Vi producerar en säljpitch som vi tränar på i ett rollspel och vi lär oss att be om affären.

Jag lovar mycket kreativitet och många skratt.
3 tim

Kärnfulla presentationer

Du får lära dig flera olika metoder för att skapa kärnfulla och engagerande presentationer. Jag coachar och ger dig också råd när det gäller själva genomförandet, t ex hur du kan använda kroppsspråket för att ge din presentation mer emfas.

Produktion egen workshop

Om du har en egen idé om innehållet i en workshop är du också välkommen att höra av dig. Kontakta mig om du är intresserad av någon av ovanstående workshops eller om du en egen idé om ett event men inte tiden att organisera? Jag sköter hela produktionen, letar upp lokal, tar hand om bokningar och betalningar, catering, föreläsare, sponsorer…
Har du en idé?